Gå direkt till innehåll
Enjoy the speed, folks!
Enjoy the speed, folks!

Nyhet -

GÄSTERNA PÅ JACY’Z HOTEL & RESORT KOMMER TA DEL AV SVERIGES MÄKTIGASTE KONFERENSNÄTVERK

Det går fort nu. Bara några månader kvar tills ESS Groups jättesatsning Jacy’z Hotel & Resort slår upp portarna i den spektakulära skrapan som byggs mitt i Göteborg.
Och fort går det att ta hissen upp till det 27:e våningsplanet för att hänga i poolen uppe på Pachanga Pool Club. Alldeles säkert går det riktigt fort att slänga av sig väskorna i ett av de 233 rummen, för här gäller det att inte missa något av allt det roliga som händer i huset. Det blir stora shower med välkända artister, biograf, koncept-restauranger, musikupplevelser och pool parties.

Ännu en sak som går riktigt fort är det kraftfulla nätverk som nu installeras i skrapan. Det är senaste tekniken från marknadsledande Aruba Networks som pluggas in i destinationen och gör att Jacy’z Hotel & Resort får ett snabbare nätverk än alla landets branschkollegor. Tekniken bygger på enterprise 10 Gigabit fibre switching technology. Nätverket täcker inte bara mötesanläggningen. Det kommer att gå blixtsnabbt på destinationens alla ytor.

Jimmy Olsson, VD på Jacy’z skrattar lite och berättar:
”Go big är ett koncept vi jobbat med från start. Inte en eldstad utan fyra, inte en bar utan flera – vi börjar tappa räkningen. Två våningsplan med Pool Club, inte ett. Inte ett hotell utan två hotell – i hotellet. När det kommer till att upphandla nätverkslösning gör vi ingen skillnad. Vi vill erbjuda kräm de la kräm så klart, även när det gäller nätverket.”

I november anländer de första snabbsurfande gästerna. För mötesgästerna väntar två hela våningsplan som vigs åt möten och designen håller samma amerikanska 60-tals inspirerade design som resten av övriga delar i resorten. Och 2023 har Big Stage premiär, en 500m2 stor sal med takhöjd på över sju meter, terrasserade sittningar, balkong med fåtöljer och en max-kapacitet på 350 personer.

”Det är givetvis inte nätverkshastigheten som kommer få folk att komma hit”, säger Jimmy Olsson. ”Men samtidigt så vet vi hur viktigt det är att allt ska funka och flyta, oavsett om man besöker oss som mötesgäst eller privat.
Bra och snabbt nätverk är en förutsättning när vi nu bygger Sveriges coolaste hotell.”

Relaterade länkar

Kontakter

Jimmy Olsson

Jimmy Olsson

Presskontakt CEO www.jacyzhotel.com
Caspar Ekwall

Caspar Ekwall

Presskontakt E-com & Marketing Manager www.jacyzhotel.com
Carl Lundgren

Carl Lundgren

Presskontakt Brand Director / Partner - ESS Group
Fredrik Toreskog

Fredrik Toreskog

Presskontakt Creative Director / Partner – ESS Group +46(0)705705522

Relaterat innehåll