Gå direkt till innehåll
Från 50 till över 300 medarbetare på några månader – jacy’z hotel & resort skapar arbetstillfällen.
Från 50 till över 300 medarbetare på några månader – jacy’z hotel & resort skapar arbetstillfällen.

Pressmeddelande -

Från 50 till över 300 medarbetare på några månader – Jacy’z Hotel & Resort skapar arbetstillfällen


ESS Groups senaste stora satsning, Jacy’z Hotel & Resort öppnar i början på november, mitt i Göteborg. Det innebär att 300 personer kan se fram emot nya, spännande karriärmöjligheter och rekryteringsprocessen är redan i full gång. I tider då nya arbetstillfällen behövs är det ett viktigt arbete som pågår.

I veckan intervjuades över 150 personer när Jacy’z höll rekryteringsdagar för att hitta nya stjärnor till hotellet. Nästa stora rekryteringsevent planeras att hållas i augusti. 50 personer är redan anställda och i gång med förberedelserna inför öppningen. Dessa 50 personer ska nu, under kort tid, växa till en styrka på 300 personer. 

”Jag är övertygad om att besöksnäringen är en otroligt bra ingång till arbetslivet där du lär dig att jobba i team, hantera människor och där du får utvecklas. Alla borde jobba inom besöksnäringen någon gång. ”
säger Jimmy Olsson, VD på Jacy’z. 

Ansvarig för rekryteringsprocessen är Marie Bäckström, nytillträdd HR Business Partner för Jacy’z. Hon har länge arbetat inom transportbranschen och har över 10 års erfarenhet från olika HR-roller. Närmast kommer hon ifrån Greencarrier som Human Resource Manager. 

”Jag ser verkligen fram emot att ta mig an den här utmaningen tillsammans med mina nya kollegor. Hospitality-branschen är ny för mig, så jag vet redan nu att jag kommer att lära mig massor och utvecklas både yrkesmässigt och personligt”,
berättar Marie Bäckström. 

Ambitionen på Jacy’z är hög. Det är inte bara fokus på gästupplevelsen, utan även på medarbetarresan. Under den så kallade preopening-processen är en viktig fråga hur man bäst tar hand om teamet som ska arbeta. Allt ifrån utbildningsplaner till personalmat och aktivitetskalendrar diskuteras.  

Marie Bäckström fortsätter:  

”Även om rekryteringen är en utmaning i sig, är det egentligen först senare som arbetet börjar på riktigt. Målsättningen är ju att få behålla alla härliga människor som väljer att kliva på detta äventyr ihop med oss. Vi diskuterar allt ifrån detaljer som skall göra skillnad i vardagen, till hur vi utvecklar medarbetarna över tid. Jacy’z blir en stor anläggning och vi är dessutom en del av ESS Group, så det är viktigt för oss att känna till våra medarbetares långsiktiga ambitioner och att – tillsammans med dem – jobba mot de målen”. 

Jacy’z Hotel & Resort är en upplevelsefokuserad destination med 233 rum fördelat på två olika hotellkoncept, en pool club 100 meter upp i luften, två våningar avsedda för möten och event, tre restauranger och ett flertal olika barer.

KONTAKT & MER INFO:

HR Business Partner - Jacy’z Hotel & Resort
Marie Bäckström
marie.backstrom@jacyzhotel.com 
+46 (0)735799324

CEO Jacy’z Hotel & Resort 
Jimmy Olsson
+46 (0)700979626 
jimmy@essgroup.se 

 

 

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner

Kontakter

Jimmy Olsson

Jimmy Olsson

Presskontakt CEO www.jacyzhotel.com