Gå direkt till innehåll
Jacy'z Hotel & Resort står fortsatt stabilt – lutande skyskrapa visade sig vara aprilskämt

Nyhet -

Jacy'z Hotel & Resort står fortsatt stabilt – lutande skyskrapa visade sig vara aprilskämt

Under gårdagen kunde man ta del av nyheten om att en skyskrapa i Göteborg börjat luta till följd av bygget av Västlänken. Byggnaden visade sig vara Jacy'z Hotel & Resort. Under annandag påsk spreds nyheten och blev snabbt en snackis i kommentarsfälten i sociala medier och uppmärksammades även av media. Jacy'z Hotel & Resort meddelade idag att det i själva verket var ett aprilskämt.

De som klickade sig vidare till pressmeddelandet förstod ganska snabbt att det hela rörde sig om ett aprilskämt där varje länk i pressmeddelandet ledde vidare till ett erbjudande med möjligheten att boka en upplevelse på cityresorten för halva priset.

Jacy'z Hotel & Resort står fortfarande stadigt på marken, vattnet i poolerna ligger vågrätt, köttbullarna är fortfarande runda och Jacy'z har inte drabbats av några sättningar till följd av bygget av Västlänken. Men detta är inte första gången som Jacy'z luras.


Vi tycker att det är en rolig tradition att luras på första april. Under vårt första år gick vi ut med nyheten om att Poseidonstatyn skulle flyttas från Götaplatsen till Jacy'z entréområde, vilket också det rörde upp många känslor. Nu i år tyckte vi att det var roligt att spinna vidare på bygget av Västlänken, vilket ofta slår ann en nerv i göteborgaren. Den som blev nyfiken och klickade sig in till pressmeddelandet insåg snabbt att man blivit utsatt för ett aprilskämt där vi berättade att man kunde få njuta av våra faciliteter i en aningen lutande skrapa. Det var många som hörde av sig och meddelade att de fått sig ett riktigt härligt skratt dagen till ära, berättar Caspar Ekwall, Marknadschef på Jacy'z.

Det blir alltså inte någon ny turistattraktion i form av "lutande tornet i Göteborg". Däremot kunde den som klickade sig vidare för att läsa mer både inse att man blivit utsatt för ett spratt men också ta del av ett erbjudande. Caspar Ekwall fortsätter:

– Vi vill tacka alla som lät sig luras och har därför sett till att erbjuda en upplevelse på vår mycket stabila destination till halva priset.
Till och med den 8 april kan den som önskar ta del av erbjudandet. Vi ser fram emot att välkomna alla våra gäster till en solid och oförglömlig vistelse hos oss på Jacy'z.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Caspar Ekwall

Caspar Ekwall

Presskontakt E-com & Marketing Manager www.jacyzhotel.com