Gå direkt till innehåll
Nu öppnar Big Stage – Hardcore Superstar inviger Göteborgs nya nöjesarena

Nyhet -

Nu öppnar Big Stage – Hardcore Superstar inviger Göteborgs nya nöjesarena

Den 1 september öppnas dörrarna till Big Stage, Göteborgs nya nöjesarena och showscen som ligger i anslutning till citydestinationen Jacy'z Hotel & Resort. Första akt och premiärartist upp på scenen blir inga mindre än det legendariska hårdrocksbandet Hardcore Superstar.

Göteborgsbandet Hardcore Superstar har länge varit en drivande kraft inom hårdrocksgenren. Bandet, som modigt kombinerar thrash metal och sleaze-rock, har levererat en unik mix av aggressiv rock och melodisk dekadens. Med en imponerande diskografi på tolv album och världsomspännande turnéer har Hardcore Superstar cementerat sin position som en av branschens eliter och fortsätter att föra sin musik framåt med oförminskad energi. Och nu intar de alltså Jacy'z Big Stage tillsammans med förbandet Velveteen Queen och att just vara först ut är något som båda banden verkligen ser fram emot. Jocke Berg, sångare i Hardcore Superstar berättar om känslan inför den historiska premiären:

– Att få inviga en sprillans ny scen gör vi inte varje dag. Vi är oerhört laddade inför att få inta mäktiga Big Stage och bjuda alla i publiken på en riktigt minnesvärd kväll!

– Den här scenen, miljön och tekniken som vi laddat upp med blir något i hästväg och något liknande existerar faktiskt inte på den svenska nöjesscenen. Att få ställa ett lokalt band med internationell klass på den här scenen är fantastiskt. Kontrasten i att smutsig rock möter Sveriges kanske finaste konsertarena kommer att göra den här kvällen till något helt unikt! Vi vågar utlova en premiär som markerar starten på en ny era för nöjeslivet i Göteborg.” berättar Viktor Jebsen, Big Stage Manager på Jacy’z Hotel & Resort.

Bandet kommer att inta den 500 kvadratmeter stora lokalen där det både finns förstklassig teknik och unik inredning.

Under hösten kommer både musikakter, komiker och magiska shower att inta Big Stage. Denna första speciella invigningskonsert med Hardcore Superstar äger rum den 1 september kl. 20:00 på Jacy'z Big Stage. Biljetter bokas via Jacy'z hemsida.

go.jacyzhotel.com/hardcore

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jimmy Olsson

Jimmy Olsson

Presskontakt CEO www.jacyzhotel.com
Viktor Jebsen

Viktor Jebsen

Entertainment Manager 0736-259929

Relaterat innehåll