Gå direkt till innehåll
ESS Groups kommande destination byter namn – JIMMY’Z blir JACY’Z Hotel & Resort

Pressmeddelande -

ESS Groups kommande destination byter namn – JIMMY’Z blir JACY’Z Hotel & Resort

I november slår Ess Group upp sin 11:e hotelldestination JIMMYZ i Göteborg. Nu byter destinationen namn och blir istället JACY´Z. Har hotellets VD Jimmy Olsson bytt namn till Jacy? Var JIMMY’Z bara ett arbetsnamn? Rör det sig helt enkelt om en raffinerad PR-kupp för att få uppmärksamhet? Inget av det. Svaret är mycket mer odramatiskt än så.

Vi blev nyligen kontaktade av ett företag utomlands som uppmärksammat oss på att de har varumärkesskyddat namnet JIMMY’Z. Vi har fört en vänlig dialog med dem och försökt hitta ett sätt att samexistera, men vi kommer inte i mål. Deras önskan är att vi byter namn, något vi förstår och respekterar”, säger Jimmy Olsson, VD på Jacy’z Hotel & Resort.

Processen med att byta namn till Jacy’z har redan startat och teamet arbetar nu för fullt med att meddela alla företag som valt att lägga sina möten här, alla medarbetare och privatgästerna som förväntansfullt väntar på att få uppleva hotellet.

Konceptet som Jacy’z erbjuder är helt oförändrat. 233 rum som bjuder på flera olika restaurang- och barkoncept, en pool club 100 meter upp i luften, en stor mötesanläggning, takterrass och en massa aktiviteter såsom biljardbord, pingpong, blomsterbutiker och golfsimulatorer.

”Ett bra namn är så klart viktigt och det var smickrande för mig att ägarna tyckte att mitt namn var passande för en sådan här spektakulär destination. Men det är ju erbjudandet och innehållet som ska vara i fokus, inte namnet”, fortsätter Jimmy Olsson.

Destinationen tar plats i den 28 våningar höga skyskrapa som byggs mitt i Göteborg. 14 av våningarna kommer att bli Jacy’z Hotel & Resort, resterande våningar blir kontor. Byggnaden har fått mycket uppmärksamhet för sin design och beskrivs redan i dag som ett nytt landmärke för staden Göteborg.

Fokus för oss just nu är att kommunicera nyheten till alla de gäster som redan bokat. Upplevelsen på destinationen är helt oförändrad, bara namnet är nytt, men vi känner ändå att vi behöver höra av oss och berätta det. Det blir en hel del samtal att ringa då vi redan nu, främst på mötes- och eventsidan, har bra beläggning. Vi är väldigt glada att så många redan valt oss, så att ringa ett extra samtal känns nästan bara roligt”

Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg öppnar den 1:a november och är en upplevelsefokuserad destination.

Vi får väl se om jag byter namn till Jacy nu, trots allt lite mer internationellt gångbart” avslutar Jimmy Olsson med ett leende på läpparna.

Kontakt och mer info:
VD Jacy'z Hotel & Resort
Jimmy Olsson
+46 (0)700979626
jimmy@essgroup.se
www.jacyzhotel.com

Relaterade länkar

Kontakter

Jimmy Olsson

Jimmy Olsson

Presskontakt CEO www.jacyzhotel.com