Gå direkt till innehåll
Europas bästa konferenshotell ska utses – Göteborgsdestination en av de nominerade

Pressmeddelande -

Europas bästa konferenshotell ska utses – Göteborgsdestination en av de nominerade

Nu har World Travel Awards utsett de nominerade i samtliga kategorier inför årets gala. Jacy'z Hotel & Resort i Göteborg är nominerad inte bara i en utan två kategorier – "Europe's Leading Conference Resort 2024" och "Sweden's Leading Business Hotel 2024".

Sedan öppningen i november 2022 har Jacy'z erbjudit möteslösningar för både affärsresenärer och konferensgäster. Även om många privatgäster har besökt hotellet så är konferensgästen en viktig bidragande faktor till destinationens höga beläggning och framgång. Med sina 36 olika möteslokaler är Jacy'z en av de större konferensanläggningarna i Göteborg och med tillskotten Sky Affairs och Big Stage tillgodoser destinationen behoven både för den som vill ha magnifik utsikt och den som vill boka en arena för ett större evenemang eller mässa. Men det finns även lokaler för mindre grupper och det finns dessutom en hel uppsjö av upplevelser som sträcker sig långt bortom att mötet är avslutat.

Genom flexibla lösningar för olika behov, möjligheter att kombinera mötet med både mat, aktiviteter och övernattning samt spektakulära miljöer har Jacy'z på kort tid blivit en stark aktör i affärs- och konferensvärlden. Jimmy Olsson, VD på Jacy'z Hotel & Resort berättar om hur nomineringen har tagits emot.

"Vi är stolta över att vara bland de nominerade och att vi lyckats knipa nomineringar både på landsnivå och på Europanivå är stort. Vi ser det som ett erkännande av vårt hårda arbete och engagemang för att erbjuda exceptionella upplevelser till våra konferensgäster."

Under 2023 utsågs Jacy'z till "Bästa nya hotell i Göteborg 2023" av Travel News och en av Jacy'z pool clubs, Pam's, utsågs till en av världens topp 10 takpooler. Även JQ Cocktail Bar, har fått prestigefyllda nomineringar, exempelvis i Bartenders Choice Awards 2023 för "Best New Cocktail Bar in Sweden" och Svenska Gastronomipriset 2023 för "Bartendrarnas Bar".

World Travel Awards är känt för att hylla framstående aktörer inom resebranschen runtom i hela världen. De nominerade utses av en jury och vinnarna utses sedan genom en öppen omröstning.

"Visst är vi nominerade i ett starkt startfält men vi ser det inte som någon omöjlighet att vinna. Vi har förstått att man måste registrera sig för att få rösta, något som såklart kan vara lite bökigt. Men vi hoppas och tror att de som har besökt oss och varit nöjd faktiskt tycker att det är värt att ta dig besväret att skicka in en röst. Vi hade varit oerhört tacksamma för allas hjälp och att få kamma hem utmärkelsen vore alldeles underbart." förklarar Jimmy Olsson.


Rösta här:


Europe's Leading Conference Resort 2024
go.jacyzhotel.com/vote-now

Sweden's Leading Business Hotel 2024
go.jacyzhotel.com/vote

Vinnarna kommer att tillkännages i Berlin den 4 mars.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Jacy'z Hotel & Resort är en framstående destination beläget i en 27 våningar hög skyskrapa i centrala Göteborg med oslagbar utsikt över staden. En spektakulär gästupplevelse väntar dig som stiger innanför dörrarna till Jacy'z Hotel & Resort, hit kommer du vilja återkomma igen och igen.

Jacy'z består av 233 rum, flera olika restaurang- och barkoncept, två olika pool clubs, en stor mötesanläggning, co-working, sports club, flera scener, deli och blomsterbutik. Här har inget lämnats åt slumpen och alla delar genomsyras av lyx, komfort och nyskapande design.

Jacy'z Hotel & Resort ägs av ESS Group, skaparna bakom bland annat hotellkoncepten Pigalle, Ystad Saltsjöbad, Steam och Ellery Beach House.

Besök www.jacyzhotel.com för mer information och följ oss på sociala medier för de senaste uppdateringarna:
Facebook | Instagram | LinkedIn | TikTok

Kontakter

Jimmy Olsson

Jimmy Olsson

Presskontakt CEO www.jacyzhotel.com
Caspar Ekwall

Caspar Ekwall

Presskontakt E-com & Marketing Manager www.jacyzhotel.com

Relaterat innehåll